Co'Pain,
belegde broodjes & meer lekkers!

Bezoek ons -> Staatsbaan 50, 9870 Zulte • 0478 92 45 82

co’pain.

Eat'in

Wilt u in onze broodjeszaak genieten van onze lekkere broodjes, kom dan gerust langs. We hebben plaats voor een 20-tal personen.

Take’out

Je kunt onze lekkere broodjes 6 dagen per week afhalen bij ons. Wij werken ook op bestelling! Bel of mail ons uw bestelling door vóór 11u en wij zorgen ervoor dat u niet hoeft aan te schuiven en dat uw bestelling klaarstaat wanneer u toekomt. Er is een ruime parking voor de deur en er zijn voldoende parkeergelegenheden langs de grote baan.

love and a tasty sandwich.

Met liefde gemaakt.

We bieden jullie versgebakken broodjes, vers gesneden vleeswaar of salade, ruim belegd en met liefde bereidt.

Puur genieten.

Good vibes and tasty food ❤️. Kom je voor de snelle hap of voor het gezellig samenzijn? Neem plaats en geniet van onze happy vibes en al dat lekkers.

Klantvriendelijke service.

Wij geven elke dag het beste van onszelf om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn

Verse ingrediënten.

Co’Pain verwent zen klantjes met de beste producten. Van huisgemaakte soep tot huisbereide spaghettisaus volgens ons familierecept. We werken samen met de beste slager van Zulte voor de lekkerste préparé en we zochten de meest smaakvolle muffins en dessertjes voor jullie uit.

suggesties.

Elke week hebben we een suggestiebroodje en suggestiesoep op het menu staan. Bekijk ze hieronder voor meer informatie. Klik op ‘Volledig menu’ om ons volledig aanbod te raadplegen.

Volledig menu

Broodjes aan huis of voor bedrijven.

Bij jou thuis, op bedrijf of op locatie

Heb je iets te vieren en geen zin om een hele maaltijd te voorzien of heb je een vergadering of bedrijfsevent gepland en wil je broodjes voorzien voor tijdens de lunch?Je kan kiezen uit onze 3 verschillende formules. Kies je liever jouw eigen samenstelling? Co’Pain maakt ook deze broodjes met veel liefde voor jou klaar! Bel of mail ons.